torstai 24. toukokuuta 2018

Torstai 17.5.
Tuotiin veneelle täysi autolasti tavaroita entisten lisäksi, ei edes yritetty kunnolla katsella niille kaikille paikkoja.
Perjantai 18.5.
Tultiin kaupan kautta loppujen tavaroiden kanssa veneelle ja yritettiin koko ilta saada niitä ja aikaisemmin tuotuja paikoilleen.
Lauantai 19.5. Aamulla tavaroiden järjestelyä. Tehtiin Strömsön-lenkki veneellä pikkukippari Juliuksen, Eiran ja Juhan kanssa. Veivät auton pois. Puoliltapäivin lähdettiin, kohtalaiseksi yltyvä vastatuuli ja ajettiin sisäreittiä etelään. Päätettiin lopulta jäädä yöksi Storkorshamnin kalasatamaan. Oli ollut pitkä päivä ja oltiin väsyksissä, yhdeksältä nukkumaan. Aurinkoinen päivä taas.
Sunnuntai 20.5.
Storkorshamn-Kaskinen. Onneksi lähdettiin aikaisin aamulla (klo 6), ei purjehdustuulta mutta loppumatkasta vastatuuli rupesi nousemaan. Etelänpuoleista tuulta sitten riittikin.
Maanantai 21.5.
Kaskinen-Kiili. Lähtiessä näytti hyvältä mutta merellä ikävä lounaanpuoleinen 1,5 metrin aallokko ja 10 m/s kaakkoistuuli eli täysin mahdoton purjehduskeli. Otettiin aikalisä ja pysähdyttiin Kiiliin. Kiilissä ei yllättäen ketään, sähköt kuitenkin laiturilla mutta ei vettä. Campingalue myös vielä suljettu.
Tiistai 22.5.
Museolta saatiin avain campingalueen suihjkuun, kesäpoika korjasi laiturin kävelysillan ja vesijohtomies kävi laittamassa vedet päälle laiturille. Loistavaa palvelua! Illalla tuuli rupesi asetumaan ja ajeltiin Ouraan. Loppumatkasta reissune eka pohjakosketus.
Keskiviikko 23.5.
Alkumatkasta heikkoa tuulta joka päivän mittaa yltyi 11 m/s. Loppumatkasta oikaistiin sisäreitille kun ulkomerellä rupesi olemaan vähän epämukavaa. 16 tunnin jälkeen saavuttiin Isokariin.
Torstai 24.5. Aamulla +7 astetta ja aurinkoista kuten on ollut joka päivä. Pohjoistuulta 5 m/s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti